Studentervogn regler

studentervogn regler

Der er en række regler, når vi snakker om studentervogn kørsel. Igennem de seneste år er der også mange flere regler, og det er derfor vigtigt både som jer elever, men også for os udbydere, at have styr på reglerne, så vi sikre alle får en uforglemmelig dag. Vi har samlet reglerne om studentervogn kørsel her, så vi sammen skaber et overblik.

Den nyeste regel ang. studentervogn

Den nyeste regel, som blev fremhævet tilbage i 2023, skabte lidt tvivlsomhed hos alle. Der er blevet udtalt at de eneste der må være på studentervognen, er folk der har bestået en 2 årig ungdomsuddannelse. Dette satte spørgsmålstegn, for det betyder at hvis en i klassen ikke består uddannelsen, må de ikke komme med på vognturen. Dette kan give en form for følelse at blive holdt udenfor. Men transportministeren Thomas Danielsen gør det meget klart, at sådan er reglerne.

Dette betyder altså at man ikke må have dj, venner, familie eller nogen andre med, end dem der har bestået og gået i klassen.

studenter
studnetervogn

En festlig studentertid

At der ikke må være dj, familie eller venner, skal naturligvis ikke holde jer tilbage for at have en festlig dag i ikke vil glemme lige foreløbig. Vi hos Vognen vil gøre vores ypperste for at I er klædt bedst til denne dag, og vejlede jer gennem hele forløbet op til og dagen.

Andre vigtige regler for studenterkørsel

Den ovenstående regel er nok den som har skabt mest røre i sig. Der er også nogle andre regler, som gælder for alle studentervogne. Hvis der er nogle spørgsmål omkring regler, er man velkommen til at spørger.

Forsikring
Alle vognene er beregnet til et vis antal personer, som man ikke må overstige. Hvis studentervognen er beregnet til 35 mennesker, er det kun 35 mennesker der er forsikret, og man skal give navnene på alle de mennesker der er med. Det betyder altså at hvis man er 36 mennesker og der sker en ulykke, så er der en som ikke er forsikret.

Depositum
En anden ting som er god at have med når I skal bestille vogn, er at I skal betale et depositum allerede når den bestilles. Dette kan man også kalde for første rate eller forudbetaling. Dette gør, at man får at sikre at der ikke er nogle der løber for aftalen.