DJ på studentervogn

dj på studnetervogn

Mange af os har set studenter busserne køre gennem gaderne mange gange. Men der er ikke nogen tvivl om, at reglerne omkring vognkørsel bliver strammere og strammere for hvert år. Det er nu blevet ulovligt at have en dj med på studentervognen, samtidig med at man heller ikke må have gæster med. 

Er det ulovligt at have dj på studentervognen ?

Ja, det er blevet ulovligt at have en dj med på sin studentervogn. Dette blev vedtaget helt tilbage i 2016, hvor Færdselsstyrelsen udtalte at det kun var personer som havde gennemført en ungdomsuddannelse på 2 år, der måtte være på studentervognen. Man har dog siden 2016 set massere at dj’s på vognen.. men i 2023, en uge inden der var studenterkørsel, skærpede Færdselsstyrelsen reglerne og det nu ulovligt og hvis det bliver opdaget, får chaufføren en bøde.

dj på studentervogn
studnetervogn

Få en fest med eller uden dj på studentervognen

Lige meget om der er dj eller ikke, så sikre vi at I får en fed og festlig dag. Det er jeres afslutning på års slid og i er nu klar til at feste og fejre hele sommeren at dette kapitel er slut. I har set frem til denne dag i mange år, og derfor er vi sikre på at I ikke bliver skuffede. Vi hos vognen vil i hvert fald gøre vores, for at sikre I ikke glemmer denne dag lige foreløbig.

Alternativer til dj på studentervognen

Det er selvfølgelig ærgerligt at der nu ikke må være dj’s på vognen, men der findes en masse alternativer til at gøre det lige så fedt. At sætte en mobil til et stik og lade musikken spille over højtalerne, er ikke det samme som at have en dj. Men det er muligt at finde en masse fede sange og remix på de forskellige musiktjenester, og på den måde skabe en lige så fed fest og følelse som hvis det var en dj der stod i vognen. 

Hvis man har en i klassen som er god til at remixe sammen, kan denne person også være en oplagt mulighed for at lave en playliste til vognturen.