Hvem er vi?
Om Vognen.dk

Det starter med en hue…
Hos vognen.dk elsker vi at gøre plads til et brag af en fest, og vi har viljen til at gøre en forskel. Det er derfor ingen tilfældighed, at vi kastede vores kærlighed på studenterkørsel og fester i partybusser, idet vi her øjnede en mulighed for at slippe vores indre legebarn løs og skabe optimale rammer for en lidt sjovere fest.
 Nu med 3 partybusser…

Udover studentervogne råder vi nu også over tre partybusser i retrostil, som vi selv har bygget om, malet og sat vores præg på. For at gøre festen endnu sjovere har vi således udstyret hver enkelt partybus med hver deres unikke personlighed, idet vi har døbt den ene Boris Jeltsin, den anden Rudi Völler og den tredje Dolly Parton.

Flere vogne…

Vi er stadig forholdsvis unge, idet vi fik ideen til studenterkørsel for 14 år siden, da vi selv var i gang med at fejre vores studenterfest og efterfølgende fik mod på at købe vores første studentervogn. Siden har vi kørt mange glade studenter rundt omkring i landet og måtte udvide med flere studentervogne.

Fest er ikke bare fest…

Hos vognen.dk er det ikke lige meget, om jeres fest bliver til et uforglemmeligt minde eller en oplevelse for livet, idet vi insisterer på, at klaveret spiller fra start til slut. Derfor går vi ikke på kompromis med sikkerhed eller andet, og vi har heller ikke ingen sure chauffører ansat, da vi betragter dem som en naturlig del af festen.

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at bestille festkørsel. Derfor giver vi jer mulighed for at komme og opleve lastbilerne og busserne live, inden I beslutter jer. Når I sidder i en af militærvognene eller partybusserne, og musikken dunker ud af anlægget, kan I blive helt sikre på, hvilken vogn eller bus der passer bedst til jer.

Vi bor på en gård lidt uden for Roskilde, hvor der er masser af plads til at vise de forskellige vogne og busser frem.