Lej en Mobilscene
København og Sjælland

Mangler du en mobilscene til din fest eller andre typer af arrangementer, kan vi hos vognen.dk levere en såkaldt scenevogn med alt det udstyr, du kan få brug for. Vi kommer ud til din ønskede lokation, pakker ud og giver dig en scene til fri afbenyttelse. Vi kører for det meste i København, men tilbyder også være mobilscene til resten af Sjælland samt Lolland.

Hvad bruges en mobilscene til?

En mobilscene er en fleksibel løsning til dig, der leder efter en scene til optrædener eller lignende. Det er en løsning til dig, der vil have en klap-sammen scene, som er til at håndtere og begribe. Større scener kræver meget oprydning og pakning, men med denne mobile scene får du en plug’n’play løsning, der matcher dine behov.

Denne model egner sig især til mindre koncerter eller sammenkomster, hvor der skal holdes taler eller rettes fokus på bestemte hovedpersoner. Du gør noget ekstraordinært ud af din præsentation uden at skulle yde en ekstraordinær indsats for at få det til at virke.

Scenevogn

Har du en forespørgsel?
Få et uforpligtende tilbud

Priser og udstyr
på scene udlejning

Vi har priser fra 6.000 kr., men alt afhænger af, hvor langt ude eventet ligger, samt hvor lang tid den mobile scene skal udlejes i. Kontakt os nærmere på 29 25 86 32 eller info@vognen.dk for at få en pris på dit specifikke event.

Vores mobilscene har alt, hvad du skal bruge til en typisk koncert. Du kan ligeledes på ovenstående telefonnummer og email høre nærmere om, hvad vi helt konkret kan tilbyde af udstyr. Det er naturligvis også en mulighed for jer at medbringe eget udstyr, såfremt det passer til vognen.

Gør et event særligt
med en mobilscene

Med en mobilscene kan du gøre dit arrangement mere end bare gennemsnitligt. Du giver gæsterne eller publikummet en oplevelse, der bliver bemærket, og det vil ligeledes være lettere for dig som arrangør at skabe fokus på det, der skal holdes fokus på.

Vognen er en smule ophøjet, hvorfor scenen, som alle andre normale scener, vil trække et naturligt fokus. Med denne scenevogn vil det stadig være muligt at interagere med publikum, så det personlige touch ikke forsvinder. Lej en scene ideel til mindre koncerter især.

Få et uforpligtende tilbud på dit arrangement

Hos vognen.dk vurderer vi hver opgave individuelt, så du får en pris, der passer til dit arrangement. Derfra vil i tæt dialog med dig sørge for, at hele dit event forløber, som det skal. Vi giver dig udstyret og scenen, og så er det ellers op til dig at levere indhold ud fra et solidt udgangspunkt.

Udover mobilscener kan vi også tilbyde partybusser og vogne til studenterkørsel som en del af vores sortiment. Har du nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du at bestille allerede i dag, kan du kontakte os på 29 25 86 32 eller info@vognen.dk.