Studenterkørsel rute – Sådan planlægger i bedst

rute palnlægning

Når I skal planlægge jeres studenterkørsel, er det vigtigt at finde den bedste rute for at sikre, at dagen bliver uforglemmelig og problemfri. En velplanlagt studentervogn rute kan gøre hele forskellen for jeres festdag. Her er nogle tips til, hvordan I bedst planlægger ruten, så det bliver jeres mindste bekymring den dag.

Forberedelse af studenterkørsel ruten

Forberedelsen er nøglen til en succesfuld studenterkørsel. Start med at samle alle de nødvendige oplysninger om, hvor I gerne vil hen, og hvilke steder der er vigtige at besøge.

Start med at finde en eller to personer i klassen, som er tovholder for ruten. Derefter skal i lave en liste over alle stops der skal være på ruten, altså i skal skrive alle adresserne ned. Her kunne det være en idé at lave et fælles dokument, alle kan skrive i. Det kan også være der nogle traditionelle stops i gerne vil hen til i løbet af dagen, disse adresser skal i også finde og så skrevet ind i dokumentet.

Når alle adresser er skrevet ind, kan I også regne ud hvor lang tid I har til hvert stop. Dette er en vigtig del, da forældrene også skal kunne planlægge stoppene.

studenter
studnetervogn

Kommunikation med chaufføren

God kommunikation med jeres chauffør er afgørende for en vellykket studenterkørsel. Sørg for at dele den planlagte rute med chaufføren i god tid inden selve dagen. Dette giver chaufføren mulighed for at blive bekendt med ruten og planlægge eventuelle alternative ruter, hvis der opstår problemer undervejs. Husk også at informere jeres chauffør om parkeringsmuligheder, hvis det er et problem ved jeres stop. På den måde kan chaufføren nå at finde en alternativ løsning.

Hjælpeværktøj til at lave studenterkørsel ruten

Efter alle adresser er skrevet ind i et dokument, kan det virke meget uoverskueligt at skulle lave selve ruten. Der findes en række hjælpeværktøjer til at lave ruten. Det tilbydes også af nogle chauffører, at de kan hjælpe med at lave ruten, da de har prøvet det før mange gange.

En anden god ide kan være at spørger andre der har lavet en rute før, hvad der fungerede godt for dem. I har meget der skal planlægges til den dag udover ruten, i skal bla. have lavet banner til vognen og fundet ud af hvem der skal servere hvad. Husk at uddeliger opgaverne mellem jer.