Partybusser og studentervogne - vi har DKs bedste chauffører

Kør partybus i
København og på Sjælland

Partybusser med festgaranti !

Hos vognen.dk har vi partybusser til gallakørsel, sommerfest eller en julefrokost. Du kan også køre studenterkørsel i vores åbne partybusser. Oplev den fantastiske stemning når I sammen kører gennem København i partybus med høj musik og vind i håret. Alle vore partybusser er udstyret med kæmpe anlæg og du bestemmer selv musikken.

Du kan leje en partybus til enhver anledning, du bestemmer selv. Mangler du ideer til polterabend er en partybus et perfekt valg. Om sommeren piller vi vinduerne ud af de 2 store partybusser. Busserne er indrettet i bedste retrostil og sætter en helt særlig ramme til Jeres næste busfest. Huskede vi at fortælle dig at vi har DKs absolut bedste chauffører…

Info og priser finder du ved at klikke på billederne.

Har du en forespørgsel?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

3 sjove partybusser
hos Vognen.dk

Hos Vognen.dk kan du vælge imellem 3 sjove og alsidige festbusser med plads til 17 eller flere deltagere:

  • Boris: Plads til 44 personer (24 siddepladser ved borde)
  • Rudi: Plads til 48 personer (24 siddepladser)
  • Dolly: Plads til 17 personer ved siddepladser.

Alle festbusserne fra Sjælland er i retrostil og har masser af sjæl. Vi kører hele året rundt og har friske chauffører, der matcher den gode stemning. Mangler du idéer til en polterabend, behøver du derfor ikke søge videre for en unik og opsigtsvækkende oplevelse.

Det er også formidabelt at leje en partybus til julefrokost, firmafest, skovtur eller måske en fødselsdag, ligesom at bussen er ideel til længere ture startende på Sjælland.

Lej en partybus
til klassen

Nærmer gallakørslen sig, er det værd at slå til og leje en unik partybus, der med garanti vil kickstarte festen til nye højder! Busserne kommer med alt fra fræk belysning og kæmpe anlæg, til gennemsigtigt tag og kølekasser for kolde drikkevarer.

Rammerne er derfor lige i øjet, når I triller ud på landevejen eller ind gennem København, og stemningen kan slet ikke undgås at blive opløftet.

Med det fede højtaleranlæg og den gode lyd, kan I selv tilslutte musik efter jeres smag, så yndlingssangen kan sættes på igen og igen, imens I hænger i loungen. Eller I kan booke Rudi, en lidt større bus, der sågar har plads til DJ ombord på turen.

En oplevelse for livet

At leje en partybus giver enormt meget oplevelse for pengene. Mulighederne er mange og du tilrettelægger selv turen, du kan vælge at køre kun én time eller tage en heldagstur. Prisen afhænger af bussen; de større busser, Boris og Rudi, koster 4.000 kr. for den første time og 1.000 kr. for eventuelt efterfølgende timer. Dolly koster 3.000 kr. for den første time og 700 kr. for eventuelt efterfølgende timer. Brug en partybus til gallakørslen, eller vælg den til starten på en vanvittig polterabend – valget er suverænt dit og afhænger kun af din fantasi.

Fordel med fordel prisen ud imellem jer, og I vil opleve, at en tur i en partybus er billigere end en klassisk bytur – og endda langt sjovere!

Med Vognen.dk er du altid garanteret en boblende og særpræget oplevelse for dig selv og dine venner, når I cruiser på vejen til god musik og smil fra de forbipasserende. Lej hos os, det er enkelt og nemt, og bliver en oplevelse du sent vil glemme.