Vi tilbyder alt indenfor partybusser og vogne til studenterkørsel

Kør partybus i
København og på Sjælland

En partybus er en garanti for et brag af en fest i en unik ramme næste gang, der skal fejres. Hos Vognen.dk har vi en perfekt festbus til gallakørslen, polterabend eller til dit bryllup. Oplev en hel suveræn stemning for en større gruppe af mennesker ved at leje en partybus og nyd at vække opsigt til fed musik fra højtaleranlægget.

Har du en forespørgsel?
Få et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

3 sjove partybusser
hos Vognen.dk

Hos Vognen.dk kan du vælge imellem 3 sjove og alsidige festbusser med plads til 17 eller flere deltagere:

  • Boris: Plads til 44 personer (24 siddepladser ved borde)
  • Rudi: Plads til 48 personer (24 siddepladser)
  • Dolly: Plads til 17 personer ved siddepladser.

Alle festbusserne fra Sjælland er i retrostil og har masser af sjæl. Vi kører hele året rundt og har friske chauffører, der matcher den gode stemning. Mangler du idéer til en polterabend, behøver du derfor ikke søge videre for en unik og opsigtsvækkende oplevelse.

Det er også formidabelt at leje en partybus til julefrokost, firmafest, skovtur eller måske en fødselsdag, ligesom at bussen er ideel til længere ture på fra Sjælland og mod Jylland.

Lej en partybus
til klassen

Nærmer gallakørslen sig, er det værd at slå til og leje en unik partybus, der med garanti skal kickstarte festen til nye højder! Busserne kommer med alt fra fræk belysning og kæmpe anlæg, til gennemsigtigt tag og kølekasser for kolde drikkevarer.

Rammerne er derfor lige i øjet, når I triller ud på landevejen eller ind gennem København, og stemningen kan slet ikke undgås at blive glad og hektisk.

Med de fede højtaleranlæg og den gode lyd, kan I selv tilslutte musik efter jeres smag, så yndlingssangen kan sættes på igen og igen, imens I hænger i loungen. Eller I kan booke Rudi, en lidt større bus, og sågar have plads til dans og DJ ombord på turen.

En oplevelse for livet

At leje en partybus giver enormt meget oplevelse for pengene. Mulighederne er mange og turen tilrettelægges efter dig, da du kan vælge imellem få timer eller en længere tur. Prisen afhænger af bussens størrelse; hvor de større busser kommer til 3.800 for første time, kommer Dolly til 2.600 for den første time.

Brug en partybus til gallakørslen, eller vælg den til starten på en vanvittig polterabend – valget er suverænt dit og afhænger kun af din fantasi.

Fordel med fordel prisen ud imellem jer, og I vil opleve, at en tur i en partybus er billigere end en klassisk bytur – og endda langt sjovere!

Med Vognen.dk er du altid garanteret en boblende og særpræget oplevelse for dig selv og dine venner, når I cruiser på vejen til god musik og smil fra de forbipasserende. Lej hos os, det er enkelt og nemt, men en begivenhed, som du ikke vil misse, imens du kan!

Vi tilbyder alt indenfor partybusser og vogne til studenterkørsel