Kør partybus i
København og på Sjælland

:bus:  Vigtig meddelelse
Vores Partybusser Boris og Rudi er Solgt 

Vi er glade for at annoncere, at vores fantastiske partybusser Boris og Rudi har fundet nye eventyr! De er blevet opkøbt af vores samarbejdspartner, Gallakørsel.dk, som vil fortsætte med at levere den samme høje kvalitet og festlige stemning, som I kender og elsker.

Hvad betyder det for dig?
Dette betyder, at du stadig kan nyde en uforglemmelig festoplevelse med Boris og Rudi. For at booke en tur med dem, skal du blot klikke her og blive ført direkte til Gallakørsel.dk‘s bookingplatform.

Gallakørsel.dk er eksperter i at skabe festlige øjeblikke, og de ser frem til at byde dig velkommen om bord på Boris og Rudi. For spørgsmål eller yderligere information, er du velkommen til at kontakte dem direkte.
Vi vil gerne takke vores loyale kunder for deres støtte gennem årene og ser frem til at se jer feste videre sammen med Gallakørsel.dk.

2 sjove partybusser
hos Vognen.dk

Hos Gallakørsel.dk kan du vælge imellem 2 sjove og alsidige festbusser med plads til 17 eller flere deltagere:

  • Boris: Plads til 44 personer (24 siddepladser ved borde)
  • Rudi: Plads til 48 personer (24 siddepladser)

Alle festbusserne fra Sjælland er i retrostil og har masser af sjæl. Vi kører hele året rundt og har friske chauffører, der matcher den gode stemning. Mangler du idéer til en polterabend, behøver du derfor ikke søge videre for en unik og opsigtsvækkende oplevelse.

Det er også formidabelt at leje en partybus til julefrokost, firmafest, skovtur eller måske en fødselsdag, ligesom at bussen er ideel til længere ture startende på Sjælland.

Lej en partybus
til klassen

Nærmer gallakørslen sig, er det værd at slå til og leje en unik partybus, der med garanti vil kickstarte festen til nye højder! Busserne kommer med alt fra fræk belysning og kæmpe anlæg, til gennemsigtigt tag og kølekasser for kolde drikkevarer.

Rammerne er derfor lige i øjet, når I triller ud på landevejen eller ind gennem København, og stemningen kan slet ikke undgås at blive opløftet.

Med det fede højtaleranlæg og den gode lyd, kan I selv tilslutte musik efter jeres smag, så yndlingssangen kan sættes på igen og igen, imens I hænger i loungen. Eller I kan booke Rudi, en lidt større bus, der sågar har plads til DJ ombord på turen.

En oplevelse for livet

At leje en partybus giver enormt meget oplevelse for pengene. Mulighederne er mange og du tilrettelægger selv turen, du kan vælge at køre kun én time eller tage en heldagstur. Prisen afhænger af bussen; de større busser, Boris og Rudi, koster 4.000 kr. for den første time og 1.000 kr. for eventuelt efterfølgende timer. Dolly koster 3.000 kr. for den første time og 700 kr. for eventuelt efterfølgende timer. Brug en partybus til gallakørslen, eller vælg den til starten på en vanvittig polterabend – valget er suverænt dit og afhænger kun af din fantasi.

Fordel med fordel prisen ud imellem jer, og I vil opleve, at en tur i en partybus er billigere end en klassisk bytur – og endda langt sjovere!

Med Vognen.dk er du altid garanteret en boblende og særpræget oplevelse for dig selv og dine venner, når I cruiser på vejen til god musik og smil fra de forbipasserende. Lej hos os, det er enkelt og nemt, og bliver en oplevelse du sent vil glemme.